Inscripció

INSCRIPCIÓ

Tenint en compte que el grup organitzador de les Jornades, la Xarxa Interuniversitària d’Innovació “Geografies Literàries 3.0” està format per equips de docents de sis universitats (UV, UVIC, UB, URV, UIB i UA), l’edició d’enguany comptarà amb la presència de grups d’estudiants de les diferents universitats, que exposaran els resultats de les seues investigacions, propostes i treballs en dues modalitats bàsiques:

a) Presentacions orals (d’una durada màxima de 10 minuts)
b) Vídeos literaris (d’una durada d’entre 2 i 3 minuts)

En els vídeos literaris s’haurà de fer constar el títol del projecte (a l’inici, en la primera seqüència) i, a la fi, els crèdits (autors, curs, grup i universitat).

Els professors responsables de cada universitat participant en el projecte remetran a l’organització, abans del divendres 8 d’abril, els noms dels estudiants i treballs participants en cadascuna de les modalitats (en el cas dels vídeos demanarem el document per poder editar-lo). El comité organitzador farà la selecció de les propostes que finalment es presentaran a les Jornades.

La matrícula romandrà oberta fins al 21 d’abril o fins completar l’aforament, fins el dia 28 d’abril.

Per inscriure’s a les Jornades caldrà:

a) Fer la inscripció mitjançant el següent formulari:

b) Fer efectiva la matrícula (ingrés de 10 € indicant en el concepte “III Jornades Literatura, Territori i Patrimoni” i el nom i cognoms de l’estudiant que es matricula) en el compte de Bankia ES30 2038 6172 1960 0014 3547

Per tots els participants matriculats, es lliurarà un certificat d’aprofitament de 30 hores.